56 66 04 97

  

Profil

J. E. Pedersen Maskinfabrik blev etableret i 1979 og er senere i 2001 omdannet til et aktieselskab.

J.E. Pedersen maskinfabrik A/S har 30 mand ansat og er ejet af Thomas Larsen

1/1-17 overtog J.E. Pedersen maskinfabrik A/S, Kaj V. Hansen metalvarefabrik A/S i Brøndby som et led i generationsskifte. Og derved fik tilført langdrejning til produktion.

Pr. 15. november 2012 overtog J.E. Pedersen maskinfabrik dele af produktionen fra JNF smede og maskinværksted, hvorved kundesegmentet blev yderligere udvidet

 
Den 1. april 2010 har J. E. Pedersen Maskinfabrik overtaget alle aktiviteterne i JC Maskinfabrik i Havdrup, og har i den forbindelse også fået flere ansatte og dermed udvidet kompetencerne bl.a. med certificatsvejsning i rustfaste materialer.

J. E. Pedersen Maskinfabrik A/S fremstiller som underleverandør dele til maskiner og tekniske anlæg, der bl.a. anvendes inden for levnedsmiddel-, medicinal-, gummi- og den kemiske industri.

Ventiler og topflanger til tanke, røreværker, gæranlæg samt fittings til rør- og tankanlæg er også  en del af produktionen.

Virksomheden fungerer som problemløser og sparringspartner ved havarier og rådgiver ved forbedringer af eksisterende maskiner og tekniske anlæg.

J.E. Pedersen Maskinfabrik A/S påtager sig i samarbejde med kunderne at fremstille komplekse dele til specialmaskiner.

Vi råder over en omfattende maskinpark, der både består af konventionelle maskiner og avancerede specialmaskiner. Der arbejdes især med produktionsprocesser som rundslibning, fræsning, svejsning, gravering, drejning, maskinsaks og kantbukning. Desuden har vi et ultralyds vaskeanlæg og passiveringsanlæg, som især anvendes til rengøring af dele til medicinalindustrien.

J.E. Pedersen Maskinfabrik A/S indgår i flere netværk med andre underleverandører på et fagligt højt niveau med det formål - altid at kunne levere optimale løsninger til kunderne.